CREED - LOVE IN WHITE

2/17/2019





Sigurni smo da ste već imali priliku da negde vidite ove legendarne bočice, a možda ste kao i mi ljubitelji jedinstvenih parfema pa vam se ovaj i već našao u kolekciji ili bar u listi želja. Dozvolite nam da ga predstavimo...


Creed parfemska kuća čuva tradiciju još od 1760. godine, kada su osnovani u Engleskoj prvobitno kao krojačka radnja. Kako njihov slogan kaže svoju umetnost kreiranja parfema i biranja isključivo visoko kvalitenih sastojaka, prenosili su sa oca na sina. Kuća Creed se nakon uspešnog pozicioniranja na tržištu seli u Pariz. Svakako logičan potez seliti ovakav parfemski brend u meku i medinu iconic parfmedžija. Legendaran brend je rodjen i koliko se nama čini ne prestaje da bude na vrhu. Malo je poznato, a izuzetno zanimljivo je da su Creed parfeme koristili neponovljivi Vinston Čerčil ali i porodica Kenedi. Ostavimo sada istoriju i vratimo se na današnji izbor a to je Love in white.


Kako sam naziv kaže ovo je izuzetan, lagan, zavodljiv i čist parfem. Bilo da ste bad and boujee ili nežna romantična žena, svideće vam se. U visokim notama ovog parfema su sokovi narandže iz južne Španije, beli Jasmin sa obala Italije i narcis  sa francuske rivijere. U srcu je sandalovina iz Indije, zrna pirinča iz Tonkina i iris iz Egipta. Donje note su magnolija i vanila. Savršenstvo upakovano u prelepu belu bočicu. Ali i mi sami znamo da vam opisi parfema ne znače puno, zato je naš savet da svakako prvom prilikom odete i ispobate neki od Creed parfema, možda čak i ovaj. Jesmo li napomenuli da Love in white traje satima, i da ima izuzetnu auru. Ili gomilu komplimenata koje dobijemo svaki put kada stavimo ovaj parfem?







Creed parfeme možete pronaći u L'atelier prodavnici u ulici Kralja Petra 67 u Beogradu.
Do sledećeg čitanja...


1 komentara

  1. Moram priznati da nisam čula za njih; bočica deluje prelepo, a nadam se da je miris svež i čist kao što se da naslutiti na osnovu naziva (takve najviše volim :-))

    ReplyDelete